Re-White Age Control

Re-White Age ControlRe-White Age ControlRe-White Age Control

Me Time Behandeling:

Re-White Age Control is de nieuwste generatie esthetische behandeling voor gezicht, hals en decolleté, ontwikkeld om een effectief antwoord te geven op huidverkleuring en huidproblemen veroorzaakt door zon, huidveroudering en onjuiste levensstijl. Dankzij de synergetische werking van zijn kostbare ingrediënten, minimaliseert en vermindert het de intensiteit van de huidverkleuring vanaf de eerste behandeling ! Het egaliseert de teint waardoor het homogeen en stralend wordt gemaakt, en zorgt voor een buitengewoon anti-age effect, ongeacht uw leeftijd.

  • Resultaat:

    Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten werkelijk buitengewoon. De huid begint te veranderen: de weefsels worden in de diepte van zuurstof voorzien, de hydratatie wordt verhoogd, vlekken zijn geminimaliseerd en een zichtbaar globaal anti-age effect is verkregen, voor een direct stralende teint en een jongere, frisse en stralende huid.
  • Tip:

    Eventuele kuurvorm: 2 Re-White Age Control behandelingen in de eerste week en verder 1 Re-White Age Control behandeling per week gedurende 3 weken.
  • Prijs:

    90 minuten: 74 euro

Een stralende teint en jongere, frisse huid?

Boek hier gemakkelijk je afspraak online