Puresense

Voor de acné huid, verwijdde poriën, doffe glimmende huid.

Puresense reinigingsgel

Reinigende gel voor de gecombineerde of onreine huid.

Deze zachte schuimige gel verwijdert in diepte alle onzuiverheden en make-up resten. De extracten van Zoethout, Sint Janskruid, Propolis en het Sebum Balancer Complex, plantaardig complex met astringerende en zuiverende werking, reinigen de poriën van onvermatig sebum, en maken de huid zijdeachtig, fris en mat, de hele dag lang.

Gebruiksaanwijzing: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op gelaat, hals en decolleté en dan afspelen met lauwwarm water. Breng daarna de Puresense tonic aan.
200ml


Puresense Tonic

Voor de gecombineerde of onreine huid.

Verkwikkende tonic welke onreinheden veroorzaakt door overmatig sebum verwijdert. De combinatie van de extracten van Centella, Citroen, paddestoel Fomes Officinalis en Florentijnse Iris met zuiverende, adstringerende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, minimaliseert de verschijning van poriën en regelt de productie van sebum, vermindert het glimmend effect, voor een frisse en stralende huid, de hele dag lang.

Gebruiksaanwijzing: breng de tonic aan op een wattenschijfje en dep zachtjes op gelaat, hals en decolleté. Breng daarna jou Gerard's crème aan.
200ml
Puresense Face Emulsion

Voor de gecombineerde of onreine huid. 24U -SPF8.

Zuiverende en matterende gelaatsemulsie.

Frisse emulsie, met een lichte textuur voor een snelle opname, kalmeert de vette, geïrriteerde of gestreste huid veroorzaakt door acné. De kalmerende en verzachtende effecten van Plantain kalmeren de irritaties. Nio-Sebactive, een natuurlijk sebum-balancerend complex, minimaliseert het ontstaan van verwijde poriën, voor een matte en uniforme huid, vrij van oneffenheden.

Gebruiksaanwijzing: 's ochtends en 's avonds de emulsie zachtjes aanbrengen op gelaat, hals en decolleté.
50ml
Puresense Face Serum

Voor de gecombineerde of onreine huid.

Matterende serum voor het gelaat.

Specifiek gelaat serum voor de T zone welke neiging heeft om te glimmen, en voor zones welke onderworpen zijn aan onreinheden en teveel aan sebum. Het minimaliseert en reinigt verwijde poriën en helpt bij het laten verdwijnen van imperfecties. Nio-Sebactive, een natuurlijk sebum-balancerend complex, in combinatie met de extracten van Citroen en Centella, verminderen de glimmende effecten, voor een matte huid de hele dag lang.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op het hele gelaat voor de dagcrème
30ml
Puresense SOS Serum

Anti Imperfecties.

Super-actief dermo-zuiverend serum met essentiële van Tijm, Komijn en Basilicum voor de effectieve bestrijding van puistjes en comedonen met een kalmerende en anti-roodheden werking.

Gebruiksaanwijzing: breng het serum aan op de specifieke te behandelen zones met behulp van de specifieke aplicator. Handen grondig wassen na gebruik. Niet aanbrengen bij de ogen en de slijmvliezen. Het product voorzichtig openen.
9ml


Puresense Lijn
Puresense Gel
Puresense Tonico
Puresense Face Emulsie
Puresense Serum
Puresense SOS Serum

Producten van de Puresense lijn van Gerard's bestellen?

Neem contact met ons op