Aquasense

Voor de normale en zeer droge huidtypes.

Aquasense reinigingsmelk

Reinigende en hydraterende melk voor normale tot droge huidtypes.

Zijn delicate formule werkt snel en zorgt voor een gereinigde huid, vrij van onreinheden en make-up. De synergetische combinatie van kostbare en verzachtende plantaardige oliën (Jojoba en Zoete Amandelen), kalmerende extracten (Hamamelis en Zeekamille) alsook "Codiufill".

Een verkwikkend complex van marine groene algen, welke de huid verfrissing en vitaliteit geeft.

Gebruiksaanwijzing: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op gelaat, hals en decolleté en dan afspoelen. Breng daarna de Aquasense tonic aan.
200ml


Aquasense Tonic
Voor de normale tot droge huid. Verkwikkende tonic welke de droge en vochtarme huidtypes een buitengewoon gevoel van verfrissing en comfort geeft. De synergetische combinatie van Aloë, Zeekamille, met kalmerende en ontzwellende eigenschappen alsook "Codiufill" een verkwikkend complex van marine groene algen, helpt bij het in balans brengen van de pH van de huid en bevordert de opname van de actieve bestanddelen van de specifieke crème.
Gebruiksaanwijzing: Breng de tonic aan op een wattenschijfje en dep zachtjes op gelaat,hals en decolleté. Breng daarna jou Gerard's crème aan.
200ml
Aquasense Moisterising Face Emulsion

Moisturizing Face Emulsion 24U - SPF8

Hydraterende en voedende emulsie voor normale tot droge huidtypes. De lichte en snel absorberende textuur regenereert de huid in diepte, en beschermt de huid tegen externe agressieve stoffen. Dankzij de voedende werking van Zoete Amandelolie en Karité boter, alsook de ontzwellende eigenschappen van Zeekamille, krijgt de droge huid een onmiddellijke verzachting. de mix van actieve bestanddelen verbetert de cellen hun natuurlijke vermogen om water vast te houden waardoor een langdurige, diepe, continue en zichtbare hydratatie wordt bevordert.

Gebruiksaanwijzing: 'S ochtends en 's avonds de emulsie zachtjes aanbrengen op gelaat, hals en decolleté.
50ml
Aquasense Moisturizing Face Sorbet Cream

Intensive Moisturizing Face Sorbet Cream. 24U - SPF8

deze sorbet, lichte en zijdeachtige textuur crème, is een ware onderdompeling aan vitaliteit voor de huid. Het Codiufill complex - een derivaat van marine groene algen met zuurstof bindende en verkwikkende eigenschappen - heeft een diep hydraterende werking welke 24 uur lang aanhoudt.

Gebruiksaanwijzing: 's ochtends en 's avonds de crème zachtjes aanbrengen op gelaat, hals en decolleté.
50ml
Aquasense Repairing Face Cream

Repairing Face Cream with Regenerating effect.

Een "ideale" huid is het resultaat van cellulaire balans alsook een diepe en constante hydratatie. Dankzij het Hyaluronzuur met een landurige hydraterende werking, en Codiufill, een innovatief complex van marine groene algen welke de cellulaire ademhaling verbetert, heractiveert deze crème de sleutelfactoren van schoonheid: elasticiteit, glans en stevigheid. Deze crème is ideaal: als een lokaal masker voor lip-en oogcontour: In geval van extreme droge huid; tijdens de nacht wanneer de huid meer ontvankelijk is en niet gestrest is door agressieve externe stoffen.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op gelaat, hals en decolleté. En een royale hoeveelheid op het oog- en lipcontour/
50ml


Aquasense Lijn
Aquasense Reinigingsmelk
Aquasense Tonic
Aquasense Moisturizing Face Emulsion
Aquasense Moisturizing Face Sorbet Cream
Aquasense Repairing Face Cream

Producten van de Aquasense lijn van Gerard's bestellen?

Neem contact met ons op